Arendonk

Bouwbedrijf Postma presenteert unieke woning met lift

Het woningtype Arendonk is uniek in Nederland. Deze woning is speciaal ontwikkeld om mensen die het comfort zoeken van een bad- en slaapkamer beneden zonder concessies te willen doen aan de ruimte, een passend antwoord te kunnen geven.

Bereikbaarheid en gemak staan centraal bij het ontwerp van deze woning. Een bad- en slaapkamer op de begane grond kan ten koste gaan van bijvoorbeeld de woon- kamer of eetkeuken, maar de architect van Bouwbedrijf Postma komt met een schitterend alternatief zodat u geen enkele concessie meer hoeft te doen!
De woning heeft namelijk een entree waar u, naast de trap naar de eerste verdieping, ook een royale veilige meerpersoonslift vindt! De eerste verdieping wordt zo bereikbaar voor mensen die gebonden zijn aan een rolstoel of slecht ter been zijn. -Op deze manier hoeft u beneden geen ruimte in te leveren en kunt u optimaal gebruik maken van de -eerste verdieping. Bereikbaarheid is hier de sleutel!!
Ook bij het verdere ontwerp staan gemak en comfort voorop: u heeft de beschikking over een inpandig terras met schuifpui zodat u heerlijk overdekt buiten kunt zitten zonder afhankelijk te zijn van de weersomstandigheden. In de badkamer is standaard een stortkoker geplaatst zodat de was zonder enige moeite in de bijkeuken wordt verzameld. Verder vindt u in de Arendonk drie slaapkamers, een stijlvolle vide en een woonkamer met aan alle drie de zijden ruime raampartijen. Ook aan de details is gedacht: metselwerk in contrasterende kleuren, een overdekt entree en ingang naar de garage en een gemetselde schoorsteen.

De Arendonk is een woning voor mensen die gemak en bereikbaarheid wensen!

« Naar overzicht
ArendonkArendonk beganegrondArendonk verdieping
Brochure downloaden (PDF)