Madison

Een twee onder een kap met zéér veel ruimte

Voor de liefhebbers van een landelijke sfeer ontwierp onze architect de Madison: een ruime hafvrijstaande woning met een royale afmeting van 6,25 x 10 meter. De Madison heeft een kenmerkend ‘mansarde’dak; hierdoor krijgt de woning een eigen gezicht en kunt u optimaal profiteren van de ruimte op de eerste verdieping. De dakhelling ter plaatse van de eerste verdieping is namelijk zo stijl dat u niet beperkt wordt in het gebruik van de ruimte.

Het opgaande metselwerk dat als het ware doorloopt in een dakkapel aan de voorzijde van de woning is niet alleen een lust voor het oog; ook dit creëert extra ruimte op de eerste verdieping. De topgevels van de woning zijn gemetseld zodat u daar zo min mogelijk onderhoud aan heeft.
De leefruimte op de begane grond kan worden vergroot indien u bijvoorbeeld kiest voor een uitpandige bijkeuken in combinatie met een garage. De diverse mogelijkheden nemen we graag in een persoonlijk gesprek met u door.

Een gerust gevoel: Bouwbedrijf Postma neemt desgewenst de andere helft van uw bouwkavel over, zodat u geen risico’s hoeft te nemen met de bouw of hoeft te zoeken naar uw buren.

« Naar overzicht
Madison verdiepingMadison beganegrondMadison
Brochure downloaden (PDF)