Montreal

Postma biedt ruime keuze in halfvrijstaand wonen

Het woningtype Montreal is een royale halfvrijstaande woning met een afmeting van 6,25 x 10 meter. De Montreal heeft een fraai hoekraam en gemetselde topgevels waarbij architectonisch gespeeld wordt met contrasterend metselwerk. Door deze uitgebalanceerde kozijnverdeling ontstaat een ruime, lichte woning. Eventueel kunt u hiernaast een erkerkozijn aan de voorzijde toevoegen.

Het woningtype Montreal kan worden uitgevoerd met een grote dakkapel voorzien van een zadeldak met dakpannen of u kunt kiezen voor de uitvoering met losse dakkapellen. De keuze is aan u!

De begane grond biedt ruimte aan een ruime woonkamer, een eetkeuken en een inpandige bijkeuken.
De eerste verdieping is ingedeeld met drie slaapkamers en een badkamer. De leefruimte op de begane grond kan worden vergroot indien u bijvoorbeeld kiest voor een uitpandige bijkeuken in combinatie met een garage. De diverse mogelijkheden nemen we graag in een persoonlijk gesprek met u door.

Een gerust gevoel: Bouwbedrijf Postma neemt desgewenst de andere helft van uw bouwkavel over, zodat u geen risico’s hoeft te nemen met de bouw of hoeft te zoeken naar uw buren.

« Naar overzicht
Montreal verdiepingMontreal beganegrondMontreal
Brochure downloaden (PDF)