Toronto

Klassieke uitstraling en alle ruimte

Het woningtype Toronto is een ruime halfvrijstaande woning met een afmeting van 6,65 x 9,85 meter. Met een knipoog naar de jaren ‘30 is er gekozen voor kozijnen met een klassieke horizontale verdeling, forse overstekken, een erker aan de voorzijde van de woning en contrastlagen in het metselwerk.

De begane grond biedt ruimte aan een royale woonkamer, een eetkeuken en een inpandige bijkeuken.

Bij het woningtype Toronto begint de forse kap pas op de hoogte van de tweede verdieping wat enorme ruimtewinst op de eerste verdieping betekent. De eerste verdieping is ingedeeld met drie slaapkamers en een badkamer. Tevens vindt u een inbouwkast op de eerste verdieping. Deze kan ook worden gewijzigd in bijvoorbeeld een separaat toilet. Op de gigantische zolder kunt u desgewenst een vierde of zelfs vijfde vertrek realiseren; de hoogte op de tweede verdieping is namelijk meer dan 3,5 meter! De Toronto is een woning met alle ruimte... De diverse mogelijkheden nemen we graag in een persoonlijk gesprek met u door.

Een gerust gevoel: Bouwbedrijf Postma neemt desgewenst de andere helft van uw bouwkavel over, zodat u geen risico’s hoeft te nemen met de bouw of hoeft te zoeken naar uw buren.

« Naar overzicht
Toronto verdiepingToronto beganegrondToronto
Brochure downloaden (PDF)